Blomtorp Entreprenad AB

Styrd borrning Västerås

VI GER DIG

Expertis

Vi är det självklara valet för beställare som söker experthjälp inom borrning. Vi erbjuder schaktnings- och grävfria lösningar, även i känsliga markmiljöer. Vårt fokus ligger på att anlägga VA-ledningar och rör för stora byggprojekt samt dra rör för fjärrvärme, fiber och el.

Precision

I allt vårt arbete strävar vi efter precision. Genom elektronisk styrning och radiosändare möjliggör vi arbete med både raka och krökta linjer, även i utmanande miljöer. Oavsett markförutsättningar, från friktionsjord till hård stenmark och berg, anpassar vi metoden för optimala resultat. 

Effektivitet

Blomtorp Entreprenad AB står för effektiva och hållbara borrningslösningar. Vi erbjuder metoder som kräver minimalt återställningsarbete och möjliggör snabb etablering. Genom att styra borrhuvudet med radiosändare kan vi borra där det redan finns rör och ledningar.

VÅRA TJÄNSTER

Styrd borrning Västerås

Blomtorp Entreprenad AB, med bas i Frövi, är experter på borrning. Med nödvändig kompetens och avancerad utrustning tar vi oss an små som stora arbeten. Vår kunskapsbank möjliggör projektplanering och kartläggning, vilket resulterar i effektiva och kostnadseffektiva borrningsprojekt.

Vi prioriterar långsiktiga kundrelationer och arbetar nära beställaren för att lösa eventuella problem. Är du intresserad av att få veta mer om det som vi erbjuder vad det gäller styrd borrning i Västerås och önskar bli kontaktad? Klicka här.

Kontakta oss

Kontakta oss om du har några frågor eller önskar effektiva och skräddarsydda lösningar inom borrning.

Plats

Näsbybacka 154, 718 92 Frövi

Ring oss

0727-277575

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär